Dredger Sedhot Wedhi Kali

Dredger Sedhot Wedhi Kali

Dredger sedhot cutter minangka jinis peralatan dredging inkup lingkungan lingkungan kanggo proyek pengerukan lingkungan kanggo pengerukan kali, tlaga lan waduk. Wis paramèter kerja sing luwih maju, lan bisa dipérang lan dipasang, diadopsi ing macem-macem kahanan kerja supaya bisa matesi watesan transportasi dalan. Dredger nyedhot wedhi kali cocog karo lingkungan medan, sing bisa digunakake ing segara teduh, kali ing daratan, tlaga lan wadhuk kanggo operasi dawa utawa 24 jam. Dredger Pasir nyedhot Potong Hidrolik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Hisap Pasir Kali

Dredger sedhot cutter minangka jinis peralatan dredging inkup lingkungan lingkungan kanggo proyek pengerukan lingkungan kanggo pengerukan kali, tlaga lan waduk. Wis paramèter kerja sing luwih maju, lan bisa dipérang lan dipasang, diadopsi ing macem-macem kahanan kerja supaya bisa matesi watesan transportasi dalan. Dredger sedhot cutter cocog karo lingkungan medan, sing bisa digunakake ing segara teduh, kali dharatan, tlaga lan wadhuk kanggo operasi dawa utawa 24 jam. Dredger Pasir nyedhot Potong Hidrolik.




2. Kaluwihan lan Karakteristik Dredger Hisap Pasir Kali

1. Kapasitas dhuwur lan skrining apik.
2. Plat layar poliuretan, umur kerja 5 kali luwih saka baja mangan.
3. getaran poros sentrik, luwih stabil lan awet.

3. Aplikasi Utama Dredger Hisap Pasir Kali

1) Tambang Mineral (kayata tambang emas, penambangan wesi, penambangan timah lsp)
2) Nggali wedhi lan watu ing ngisor banyu minangka bahan bangunan
3) Reklamasi Tanah Reklamasi / Pemulihan Pantai
4) Pelabuhan, Tlaga, Kali, Pelabuhan, Saluran lan Bendungan Desilting
4) Dalan banyu anyar, cekungan pelabuhan lan kanalisasi kanal anyar digali, lan saluran konservasi banyu pertanian dibangun
5) Digunakake kanggo penggalian parit saluran laut, terowongan lan struktur hidrolik liyane.



Panas Tags: Dredger Sedhot Sand Sand, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.