Pompa Kapal Dredging Sedhot
  • Pompa Kapal Dredging Sedhot - 0 Pompa Kapal Dredging Sedhot - 0

Pompa Kapal Dredging Sedhot

Pompa kapal pengerukan sedhot minangka pompa sentrifugal horisontal siji sedhot kanthi kalorone bobot entheng, tahan nyandhang, kinerja pengerukan super, pompa pengerukan lorong impeller amba banget, bisa terus ngeterake kerikil utawa lempung plastik dhuwur lan ora kedadeyan senggol, utamane kanggo pasir pengerukan lan mbendung kali lan segara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Informasi Pompa Kapal Kapal Ngisap Pasir

Iki minangka pompa sentrifugal horisontal siji tahap sedhot kanthi kalorone bobot entheng, tahan nyandhang, kinerja pengerukan super, pompa pengerukan lorong impeller amba banget, bisa terus ngeterake kerikil utawa lempung plastik dhuwur lan ora kedadeyan macet, utamane kanggo wedhi ngeruk lan mbendung kali lan segara.
Pompa Kapal Dredging uga bisa digabung karo kothak gir, Iki tegese pompa lan kothak gir nuduhake siji poros umum. Dadi ora perlu kumpul lan bingkai bantalan pompa, Kanthi cara iki, Ora mung ngirit ruangan, nanging uga nyuda rasio biaya lan risak, Ayo pompa kapal pengerukan menehi efektivitas maksimal.


Fitur Pompa Kapal Kapal Ngisap Pasir

â € ¢ desain pompa dredge sentrifugal horisontal tunggal tahap
â € ¢ Model hidrolik CFD tingkat lanjut, dalan sing amba, kinerja NPSH sing apik, kapasitas pengerukan sing gedhe
â € ¢ Kerugian konservasi banyu cilik, efisiensi dhuwur, konsumsi daya sithik
â € ¢ Bahan anti-nganggo lan anti korosi (KmTBCr27), Kekerasan bisa nganti 65HRC
â € ¢ Desain struktur sing bisa dipercaya, operasi sing stabil, geter sithik, gangguan swara
â € ¢ Kemampuan jero sing kuwat. Bisa nyedhot wedhi, slurries, kerikil ing jero banyu sing jerone luwih saka 20m.
â € ¢ Desain segel poros sing apik banget tanpa ana bocor
â € ¢ Struktur sederhana lan instalasi sing gampang, perakitan, pangopènan

 

Spesifikasi Pompa Kapal Kapal Ngisap Pasir

Model No.

 

Tenaga Motor

(kw)

Kapasitas

(m 3 / h)

Kepala
(m)

Kacepetan
(r / min)

MAX

Efek%

NPSH

(m)

Wacana ukuran maksimal

(mm)

6 × 4D

60

36-250

3.5-51

600-1400

50

3.5

82

8 × 6E

120

180-540

10-48

800-1400

50

4.5

127

10 × 8F

260

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

10 × 8S

560

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

12 × 10G

600

360-1200

11-58

400-850

70

4.5

220

14 × 12G

600

500-3000

6-66

300-700

68

4.5

241

10 × 8S

560

750-1300

18-80

500-950

68

7.5

180

12 × 10G

600

1400-2700

28-78

350-700

72

8

210

16x14G

600

720-3600

18-45

300-500

70

3-9

230

16 × 14TU

1200

700-3400

20-72

300-500

72

3-6

230

18Ã — 16TU

1200

700-4320

12-48

250-500

72

3-6

254

 



Panas Tags: Pompa Kapal Dredging Sedhot, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.