Pompa Ngisep Pasir kanggo Dredger
  • Pompa Ngisep Pasir kanggo Dredger - 0 Pompa Ngisep Pasir kanggo Dredger - 0

Pompa Ngisep Pasir kanggo Dredger

Rangkaian tonggak pompa sedhot wedhi kanggo dredger dirancang kanggo nyedhiyakake pompa slurries sing abrasif banget sing ngemot partikel gedhe kanthi efisiensi perawatan kanthi biaya perawatan lan pemilikan sing murah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Informasi produk saka Pump Suction Sand kanggo Dredger

Milest pump Dredge and Gravel dirancang kanggo nyedhiyakake pompa terus-terusan slurries sing abresif ngemot partikel gedhe kanthi efisiensi perawatan kanthi biaya perawatan lan pemilikan sing murah.

 


Pompa Ngisep Pasir kanggo Fitur Dredger

Peningkatan kinerja - biaya sing luwih murah

Pompa G Super Heavy Gravel anyar nggunakake teknologi hidrolik paling anyar sing ningkatake aliran lan sirah tanpa kompromi umur pakai.

â € ¢ Efisiensi sing ditambah - biaya energi sing luwih murah

Pompa G anyar dilengkapi karo impeller kinerja tinggi kanthi efisiensi sing luwih apik.

â € ¢ resistensi abrasi sing ditambah - umur luwih dawa

Macem-macem campuran paduan anyar, kalebu A61 nyedhiyakake resistensi abrasi kanggo aplikasi sing paling angel

 

MODEL

MAX
Kekuwatan

(kw)

Kapasitas

(m 3 / h)

Kepala
(m)

Kacepetan
(r / min)

MAX

Efek%

NPSH

(m)

Wacana ukuran maksimal

(mm)

6 × 4D-G

60

36-250

3.5-51

600-1400

50

3.5

82

8Ã — 6E-G

120

180-540

10-48

800-1400

50

4.5

127

10Ã — 8F-G

260

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

10 × 8S-G

560

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

12 × 10G-G

600

360-1200

11-58

400-850

70

4.5

220

14 × 12G-G

600

500-3000

6-66

300-700

68

4.5

241

10 × 8SGH

560

750-1300

18-80

500-950

68

7.5

180

12 × 10G-GH

600

1400-2700

28-78

350-700

72

8

210

16 / 14G-GH

600

720-3600

18-45

300-500

70

3-9

230

 


Pompa Ngisep Pasir kanggo Dimensi Dredger saben model

 




Panas Tags: Pompa Ngisap Pasir kanggo Dredger, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.