Dredger Pasir Segara

Dredger Pasir Segara

Miled Cutter Suction Dredgers, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dirawat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (500 m3 / jam nganti 6000 m3 / jam) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan pasir kali tambang

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Pasir Segara
Dredger sing diprodhuksi yaiku dredger sedhot cutter portofolio utawa non-propelled. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal. Dredgerr sedhot pemotong tambang sing diprodhuksi yaiku proped mandhiri utawa ora mandhiri, dredger sedhot pemotong portabel. Lambung nggunakake struktur dismantle lan kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. Uga bisa dilengkapi tiang jangkar lan piranti troli. Umume, duwe fungsi kanggo pengerukan, ngirim lan mbuwang lendhut lan wedhi. Iki bisa ngasilake vakum kanthi pompa sentrifugal. Miled Cutter Suction Dredgers, ditondoi kanthi adaptasi lingkungan geografis sing kuwat, struktur sing gampang, gampang dirawat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, biaya murah lan beban kerja sing akeh (500 m3 / jam nganti 6000 m3 / jam) minangka pilihan sing cocog kanggo lapangan pasir lan pasir kali tambang Iki uga bisa digunakake ing penambangan uyah ing tlaga uyah, dredging offshore lan kali, penambangan ing kali sing angel, pangembangan lan pangembangan saluran banyu. Wedhi pasir sawise disaring lan dipisahake murni lan tanpa klebu, sing dadi pilihan sing cocog kanggo industri bangunan.

Pengeruk sedhot cutter bisa dipasang nganggo peralatan ganti bijih kanggo ngekstrak emas, bijih besi lan mineral liyane, kanthi otomatisasi, akurasi ekstraksi sing dhuwur lan kapasitas proses sing gedhe. Ndhuwur industri kasebut ing omah lan ing luar negeri.


2. Fitur utama Sea Sand Dredger
1. Operasi siji wong.
2. Sistem kontrol PLC Siemens Asli.
3. Sistem hidrolik sing bisa dipercaya.
4. Sistem pendinginan banyu seger.
5. Rampung dirampungake lan dites sadurunge dikirim.
6. Wektu produksi cekak.
7. Suku cadhangan standar kasedhiya saka stok.
8. Mesin Cummins merek apik utawa mesin China Weichai.
9. Rega ekonomi lan kapasitas dhuwur.


3.Spesifikasi Dredger Pasir Laut

NO. barang

Total dawa (m)
Aliran banyu (m)
Kapasitas (m)
Tenaga mesin (kw)
Ambane ngeduk (m)
Jarak pelepasan (m)
Daya pemotong (kw)
8 inci

17 m

800 m
160 m
220 kw
8 m
800 m
30 kw
10 inci

23 m

1000 m
200 m
336 kw
9 m
1000 m
50 kw
12 inci

25 m

1500 m
300 m 559 kw 10 m 1200 m 60 kw
14 inci

27 m

2000 m 400 m 634 kw 11 m 1500 m 70 kw
16 inci

29 m

2500 m 500 m 746 kw 13 m 1500 m 70 kw
18 inci
31 m 3000 m 600 m 895 kw

14 m

1500 m

80 kw

20 inci

36 m

4000 m 800 m 1268 kw 15 m 2000 m 170 kw

22 inci

38 m 4500 m 900 m 1491 kw 16 m 2000 m 170 kw

24 inci

41 m 5500 m 1100 m 2190 kw 16 m 2000 m 300 kw
26 inci
43 m

6000 m

1200 m 2380 kw 16 m 2000 m 350 kw
28 inci

45 m

7000 m 1400 m 3000 kw 17 m 2200 m 500 kw
32 inci

50 m

7500 m 1500 m 3500 kw 17 m 2500 m 500 kw


4. Rincian Dredger Pasir Laut


Panas Tags: Dredger Pasir Laut, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.