Dredger nyedhot Jet Laut Ngangkat Laut Hidrolik
  • Dredger nyedhot Jet Laut Ngangkat Laut Hidrolik - 0 Dredger nyedhot Jet Laut Ngangkat Laut Hidrolik - 0

Dredger nyedhot Jet Laut Ngangkat Laut Hidrolik

Pengerukan jet hidrolik ngangkat pasir laut biasane digunakake kanggo pangerukan kali, tlaga utawa segara, proyek penambangan pasir, reklamasi lahan saka segara. Cocog kanggo operasi tugas berat ing iklim tropis lan ing banyu sing terlindung.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Pengerukan sedhot jet laut ngangkat pasir hidrolik kalebu utamane pompa banyu tekanan dhuwur lan pompa sedhot wedhi. Dredger bisa dicopot dadi bisa dimuat menyang wadhah lan gampang diangkut menyang lokasi apa wae. Dredger nyedhot wedhi jet dilengkapi peralatan mandhiri kanggo meksa mlaku. Dredger iki nggunakake tekanan banyu kanthi tekanan dhuwur kanggo mengaruhi dhasar lapisan wedhi, pasir sing nyebar ing endhas sedhot. Dadi pompa pasir bisa nyedhot bahan pasir kanthi gampang lan efisien, cocog banget kanggo amben pasir sing longgar.

 


2. Spesifikasi Produk

Alur

540m³ / h

Kacepetan

980rpm

Kekuwatan

Yuchai, 162kw, 1800rpm

Kothak gir

Ketik 135, 1.5: 1

Dhiameter inlet

200mm

Diameter outlet

150mm

Kepala

48m

 

3. Fitur Produk

- Desain Novel, efisiensi dhuwur, output gedhe, jarak debit sing dawa.

â— resistensi nyandhang kualitas dhuwur lan pompa pasir umur dawa.

â— Ambane pam nganti 20-30m ing jero banyu.

- Hull dredge kalebu pirang-pirang pontoon sing disambung karo sistem kopling sing wis kabukten.

- Konsumsi bahan bakar sing efisien banget lan minimal biaya operasional umume.

- Kotak kontrol lan instrumen dipasang ing papan dash ergonomis.

â— Investasi sithik lan kinerja operasional sing apik.

â— Déwan sing gampang lan cepet lan dilepas, gampang dioperasikake.

- OEM, ODM, kustomisasi kasedhiya.

 

 

4. Struktur Dredger

Dredger kasebut kalebu ponton utama lan ponton loro. Konstruksi kasebut nggawe mbongkar kanthi cepet lan gampang diangkut nganggo dalan, ril utawa segara, uga luwih gampang diganti ing lokasi. Pompa mesin lan dredging ana ing ponton utama. Ponton sisih bisa digunakake minangka tangki panyimpenan minyak, tangki ballast lan kabin garing.
Kabin kontrol sing wiyar dirancang kanthi ergonomis kanthi tampilan 360 derajat. Kabeh tombol operasi, switch, indikator, pengukur dilengkapi ing meja kontrol. Mung rong operator sing bisa ngontrol dredger ing ruang operasi.
Papat lapisan cat laut anticorrosive nyedhiyakake perlindungan anoda seng kanggo nambah efek korosi.



Panas Tags: Ngedhot Laut Laut, Mesin Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.