Dredger Mining Pasir Segara

Dredger Mining Pasir Segara

Dredger tambang pasir laut duwe macem-macem aplikasi ing operasi kali lan tlaga kanggo pengerukan, penggalian saluran. Ing kahanan sing luar biasa, pemotong pengeruk penghisap pemotong dipasang ing piranti daya dhuwur, bisa digali tanpa blasting watu kayata strata basalt lan watu gamping. Kanthi karakteristik efisiensi dhuwur, output gedhe nganti pirang-pirang ewu meter kubik saben jam; wedhi, utawa bahan watu sing remuk kanggo ngandelake kekuwatan sing kuat liwat pompa lumpur lan pipa lumpur, mompa sawetara kilometer ing njaba.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Dredger Mining Pasir Laut

Dredger tambang pasir laut duwe macem-macem aplikasi ing operasi kali lan tlaga kanggo pengerukan, penggalian saluran. Ing kahanan sing luar biasa, pemotong pengeruk penghisap pemotong dipasang ing piranti daya dhuwur, bisa digali tanpa blasting watu kayata strata basalt lan watu gamping. Kanthi karakteristik efisiensi dhuwur, output gedhe nganti pirang-pirang ewu meter kubik saben jam; wedhi, utawa bahan watu sing remuk kanggo ngandelake kekuwatan sing kuat liwat pompa lumpur lan pipa lumpur, mompa sawetara kilometer ing njaba.

 


1). Spesifikasi teknis dredger lan pontoon

Aliran banyu 2500 m3 / jam
Kapasitas pasir padhet 500 gb / jam
Maks. ambane dredging 13 m
Jarak pelepasan 1700 m
Draf rata-rata 1,7 m
Dia. pipa debit / sedhot 350mm / 300mm 14 / 12inch
Panjang kepala pemotong LOA 31m kalebu
Dredger sawise assembling 23 * 7.5 * 2.5m Panjang * ambane * ambane,
Kamar mesin ponton 13.75 * 3.5 * 2.5m Panjang * jembaré * ambane 1 pc
Ponton sisih 20 * 2 * 2,5m Dawa * jembaré * ambane 2 pcs
Struktur Bisa dibongkar lan dipasang ing papan makarya


2). Informasi mesin utama lan mesin tambahan

a. Mesin Cummins ing dredger kaya ing ngisor iki:
Mesin utama & mesin tipe 596KW / 811HP Cummins 1set
Mesin mesin tambahan 224KW / 305HP mesin Cummins 1set
Total kekuwatan 820KW / 1116HP
b. utawa mesin DEUTZ MAN-MWM kaya ing ngisor iki
Mesin utama & jinis mesin 600KW / 816HP MAN-MWM 1set
Mesin mesin tambahan 222KW / 301HP MAN-MWM mesin 1set
Total tenaga 822KW / 1117HP

 

3) Spesifikasi kepala pemotong

Diameter cutter 1500mm kanthi untu sing bisa diganti
Miturut aliran banyu pompa pengerukan, kita ngitung diameter endhas sing dipotong; mung dhiameter kepala pemotong paling apik sing bisa nyedhiyakake kapasitas pasir paling apik.
Jinis cutter kaya Crown
Sistem adhem Pendingin banyu
Kacepetan pemotong ing rpm 10/20/30R / min
Tenaga motor 80KW / 109HP
Kuantitas motor 1 pc
Gigi cutter jumlahe 30 PC
Bahan untu pemotong ZGMn13
Blade cutter jumlahe 5 pcs
Bahan pisau pemotong ZGMn13





Panas Tags: Dredger Penambangan Pasir Laut, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.