Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik
  • Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik - 0 Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik - 0

Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik

Kapal kapal pengukur potongan 8 inci cilik kanggo mesin mandhiri utawa nggunakake mesin mandhiri, alat pengereman sedhot pemotong portebel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dredger cutter 8 inci cilik didorong dhewe utawa ora didorong dhewe, dredger sedhot pemotong portabel. Lambung bisa dibongkar lan dipasang maneh kanthi gampang karo struktur kothak. Dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek derek lan sapanunggalane.

Umume digunakake ing penggalian pasir, pengerukan kali, desilting, reklamasi kanggo saluran lan tanah, konstruksi pelabuhan, lsp.

 

Gambar Detil Kapal Dredger Drum Cutter 8 Inci Cilik


Spesifikasi Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik 

Model

MST-CSD200

Kapasitas

800m3 / jam

Ukuran pompa

8 inci

Output pasir

160m3 / h

Ambane Dredging

1,5-11m

Jarak Discharge Max

500 m

L * B * H

15 * 7.2 * 2m

Draf rata-rata

1,5 m

Dia. pipa mlebu / metu

250 / 200mm

Mesin utama

298kw

Genset darurat

15kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Kepala cutter

1000mm

Dia. Silinder minyak

125mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB

 

Fitur Utama Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik

1) Sertifikat CCS ISO9001: 2008;
2) Dredger emas sedhot cutter minangka jinis dredger sedhot cutter sing bisa mudhun lan ora didorong;
3) Pemotong langsung didorong dening siji motor hidrolik kacepetan rendah;
4) Rong spudha dioperasikake nganggo ram hidrolik;
5) Minyak kanggo sistem hidrolik diwenehake karo pompa vane.





Panas Tags: Kapal Dredger Cutter 8 Inci Cilik, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.