Ngarep > Produk > Dredger Water Jection

Dredger Water Jection

Perusahaan kapal keruk Milestone diadegake ing taun 2010, sawise pangembangan lan wutah dasawarsa, perusahaan kita sukses ngekspor peralatan menyang Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamane dredger nyedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali daratan diakoni lan dipuji dening pelanggan.

Dredger jet banyu nyuntikake banyu kanthi volume gedhe menyang amben banyu, cairan sedimen supaya bisa mili kanthi alami menyang wilayah liyane sing luwih jero. Pengerukan jection banyu nggunakake pompa banyu sing disambungake menyang seri muncung ing bar jet horisontal. Nozzles nyuntikake volume gedhe banyu ing tekanan kurang langsung menyang sedimen mbangun munggah.
View as  
 
Dredger nyedhot Jet Laut Ngangkat Laut Hidrolik

Dredger nyedhot Jet Laut Ngangkat Laut Hidrolik

Pengerukan jet hidrolik ngangkat pasir laut biasane digunakake kanggo pangerukan kali, tlaga utawa segara, proyek penambangan pasir, reklamasi lahan saka segara. Cocog kanggo operasi tugas berat ing iklim tropis lan ing banyu sing terlindung.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kapal Kapal Kapal Dredger Junction 4inch Underwater

Kapal Kapal Kapal Dredger Junction 4inch Underwater

Kapal kasebut nyukupi persyaratan operasi pompa pasir ing kali darat. Kapasitas gedhe 4 inch dredger junction ing jero banyu minangka integral mandhiri kanggo kabeh wadhah pompa wedhi las.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Sedhot Banyu Dredging Banyu Cilik Long Boom

Mesin Sedhot Banyu Dredging Banyu Cilik Long Boom

Prinsip kerja mesin sedhot jet banyu dredging pasir cilik boom dawa yaiku nggunakake pompa banyu tekanan tinggi kanggo ngasilake banyu tekanan, endapan kena endapan liwat gun banyu tekanan tinggi, lan nggawe sedimen dadi bubur liwat wetting banyu lan disintegrasi.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Minangka produsen profesional Dredger Water Jection lan panyedhiya Dredger Water Jection China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Customized Dredger Water Jection kanthi rega murah utawa regane murah bermutu. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon digawe ing China saka pabrik. Yen sampeyan pengin tuku produk sing larang lan laris saka kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita kanggo rega lan disocunt.