Kacepetan Dredger Suction Cutter 18 inci

2021-05-26

SawetaraPengeruk nyedhot pemotong 18 incididhukung dening papat mesin pembakaran internal stroke kanthi tenaga ekstra sithik kanggo operasi kacepetan dhuwur. Nanging, ora diidini beroperasi terus kanthi kacepetan dhuwur kanggo wektu sing suwe, lan ditemtokake miturut ketinggian lan ambane kerja ing ngisor banyu.

Kecepatan dredger nyedhot pemotong gumantung saka kabutuhan tenaga sedhot sing cukup kanggo menehi feed bagean materi ing nozel. Sistem pemulihan sampeyan kudu diatur supaya cocog karo kebutuhan kapasitas penanganan sing luwih apik.

Nalika sampeyan tambang emas ing sabuk bijih lan ndadak nemokake akeh emas, wenehi pompa pasir sawetara menit banyu bening, copot bahan-bahan cahya saka jalur kasebut, banjur gambar emas kasebut. Penambang emas sing paling berpengalaman ngetik sabuk bijih sing sugih emas kanggo nyedhot emas luwih cepet tinimbang tingkat normal ilmu fisik liyane.

Yen pompa pasir sampeyan tetep pulih emas kanthi kecepatan normal, bisa uga prelu ora perlu. Nanging, yen akeh emas dihirup ing nozel, aman banget kanggo nyelehake roti kukus kanggo mesthekake yen stripe ora kakehan lan kabeh emas bisa dibalekake.