Ngarep > Produk > Pompa Pengerukan Pasir

Pompa Pengerukan Pasir

1.Apa itu Pompa Pengerukan Pasir?
Pompa pengerukan pasir yaiku pompa kanggo ngompa pasir ing banyu. Bisa uga diarani pompa pasir utawa pompa pengerukan pasir. Dibandhingake karo jinis produk pompa liyane, pompa pengerukan pasir duwe pangsa pasar sing sithik lan utamane digunakake kanggo ngirim partikel sing luwih gedhe. slurry abrasive kuwat.
Pompa Pengerukan pasir nuduhake pompa sing digunakake kanggo ngangkut slurry pasir, umume pompa sentrifugal sing utama. Isih ana bedane tartamtu antarane pompa Pengerukan pasir lan pompa pasir sing kasebut ing kene. Pompa pengerukan pasir utamane digunakake kanggo ngompa wedhi saka pinggir kali, lan sebagian besar pasir dikumbah saka dhasar segara. Pompa wedhi luwih tegese nuduhake wedhi bijih. Sing padha duwe umum yaiku loro-lorone mbutuhake pompa duwe resistensi nyandhang. Umume pompa wedhi tahan nyandhang yaiku pompa sentrifugal siji-tataran, siji-nyedhot, sing dipérang dadi sawetara seri lan macem-macem spesifikasi kayata 300mm, 250mm, 200mm, 150mm, 100mm miturut diameter outlet.
Pompa pengerukan pasir duwe inovasi ing desain hidrolik lan desain struktural. Bagéan sing luwih saiki dibuwang nganggo paduan tahan nganggo krom dhuwur kanthi anti-abrasion, sing nduweni karakteristik efisiensi dhuwur, hemat energi, tahan nyandhang lan operasi sing dipercaya. Iku cocok kanggo ngirim slurry abrasive kuwat lan wedhi ngemot partikel ngalangi. , mortir, mortir, slag, lan liya-liyane, konsentrasi campuran padat-cairan sing dikirim bisa tekan 60%, yaiku pertambangan pasir sing cocog, pompa pasir lan peralatan pakan pasir. konstruksi jarak.
2. Apa struktur saka sand Dredging pumps?
â‘ . Pompa pengerukan wedhi tahan multi-tujuan: awak pompa nganggo struktur logam lapisan kaping pindho ing njero lan njaba, casing pompa dibukak vertikal ing tengah, lan posisi stopkontak banyu diputer lan dipasang ing interval 45 derajat.
â‘¡. Segel poros dipérang dadi: segel poros roda sideline, segel poros pengepakan lan segel mekanik miturut kahanan kerja sing beda.
â‘¢. Iki nganggo impeller tertutup, sing nduweni resistensi nyandhang sing apik lan efisiensi pompa pengerukan pasir sing dhuwur.
â‘£. Bagean overcurrent yaiku kromium 27 paduan sing tahan nganggo.

3. Where is Sand Dredging Pumps cocok kanggo?
â‘ . Iku cocok kanggo menyuling kabeh jinis wedhi kuning, bijih, industri lan perusahaan pertambangan kanggo transportasi tailings slurry, daya fly awu transportasi lan media liyane karo abrasives kuwat;
â‘¡. Ngompa pasir ing Waduk Dajiang Dahe, mbalekake segara kanggo nggawe tanah, ngompa bijih wesi, panning kanggo emas, lsp.
â‘¢. Iku cocok kanggo mompa wedhi, bijih wesi, ngumbah wedhi lan mompa lumpur saka kali, kali, tlaga, segara lan waduk.


Perusahaan kapal keruk tonggakdiadegaké ing 2010, sawise pembangunan lan wutah dasawarsa, perusahaan kita kasil ngekspor peralatan kanggo Nigeria, Kazakhstan, Chad, Indonesia, Filipina, Thailand, Maladewa lan negara lan wilayah liyane. Utamane dredger nyedhot pemotong hidrolik kanggo pengerukan kali daratan diakoni lan dipuji dening pelanggan.

Pompa pengerukan pasir minangka salah sawijining metode ekstraksi pasir lan kerikil sing paling populer yaiku kanthi ngeruk amben kali utawa dhasar segara. Wedhi dikarepake banget amarga digunakake ing konstruksi beton lan kanggo fraktur hidrolik (fracking) ing ekstraksi minyak utawa gas. Pompa wedhi kita sukses banget ing aplikasi kasebut.



View as  
 
Dredger Mining Pasir Segara

Dredger Mining Pasir Segara

Dredger tambang pasir laut duwe macem-macem aplikasi ing operasi kali lan tlaga kanggo pengerukan, penggalian saluran. Ing kahanan sing luar biasa, pemotong pengeruk penghisap pemotong dipasang ing piranti daya dhuwur, bisa digali tanpa blasting watu kayata strata basalt lan watu gamping. Kanthi karakteristik efisiensi dhuwur, output gedhe nganti pirang-pirang ewu meter kubik saben jam; wedhi, utawa bahan watu sing remuk kanggo ngandelake kekuwatan sing kuat liwat pompa lumpur lan pipa lumpur, mompa sawetara kilometer ing njaba.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali

Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali

Pompa pasir horisontal 8 Inch kanggo kapal keruk lan pasir kali minangka peralatan sing kuat kanggo ngompa pasir lan kerikil sing dilengkapi kapal utawa kapal kapal kapal. Kang ngeterake partikel padhet sing ngemot bubur, partikel medium nganti 50-80 mm. Pump booster dredge pasir kita dilewati tes uji coba lan uji operasi industri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Kapal Dredging Sedhot

Pompa Kapal Dredging Sedhot

Pompa kapal pengerukan sedhot minangka pompa sentrifugal horisontal siji sedhot kanthi kalorone bobot entheng, tahan nyandhang, kinerja pengerukan super, pompa pengerukan lorong impeller amba banget, bisa terus ngeterake kerikil utawa lempung plastik dhuwur lan ora kedadeyan senggol, utamane kanggo pasir pengerukan lan mbendung kali lan segara.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Ngisep Pasir kanggo Dredger

Pompa Ngisep Pasir kanggo Dredger

Rangkaian tonggak pompa sedhot wedhi kanggo dredger dirancang kanggo nyedhiyakake pompa slurries sing abrasif banget sing ngemot partikel gedhe kanthi efisiensi perawatan kanthi biaya perawatan lan pemilikan sing murah.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Transfer Pasir Laut Samudra Kerikil

Pompa Transfer Pasir Laut Samudra Kerikil

Pompa transfer segara segara kerikil dirancang kanggo terus-terusan nangani bubur abrasif sing luwih angel sing ngemot padatan sing gedhe banget kanggo dadi pompa pompa bubur umum. Awak pompa (casing & impeller) digawe saka paduan krom sing dhuwur 27%, kasus pompa kenthel ekstra supaya pompa anti-aus lan butuh biaya perawatan paling murah.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Ngisap Pasir Kerikil Centrifugal Kali Dredger

Pompa Ngisap Pasir Kerikil Centrifugal Kali Dredger

Pompa Sedhot Pasir Dredger Centrifugal Gravel Sand yaiku sistem pompa dredging sentrifugal horisontal tunggal kasusun saka endhas pompa, kothak gir pangurangan, kopling fleksibel, sistem pemantauan kelautan, duwe struktur sakabehe kinerja dredging laut sing apik banget, tingkat dhuwur umur dawa, segel,

Maca liyaneKirim Enquiry
Minangka produsen profesional Pompa Pengerukan Pasir lan panyedhiya Pompa Pengerukan Pasir China, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek kanthi lengkap kanggo para pelanggan. Customized Pompa Pengerukan Pasir kanthi rega murah utawa regane murah bermutu. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon digawe ing China saka pabrik. Yen sampeyan pengin tuku produk sing larang lan laris saka kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita kanggo rega lan disocunt.