Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali
  • Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali - 0 Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali - 0

Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali

Pompa pasir horisontal 8 Inch kanggo kapal keruk lan pasir kali minangka peralatan sing kuat kanggo ngompa pasir lan kerikil sing dilengkapi kapal utawa kapal kapal kapal. Kang ngeterake partikel padhet sing ngemot bubur, partikel medium nganti 50-80 mm. Pump booster dredge pasir kita dilewati tes uji coba lan uji operasi industri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Informasi Dredger Lan Pasir Pasir

Iki minangka peralatan sing kuat kanggo ngompa pasir lan kerikil sing dilengkapi kapal utawa kapal kapal kapal. Kang ngeterake partikel padhet sing ngemot bubur, partikel medium nganti 50-80 mm. Pump booster dredge pasir kita dilewati tes uji coba lan uji operasi industri.


Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Fitur Dredger Lan Pasir Pasir

pompa booster pengeruk pasir nduweni karakteristik kualitas tinggi, ngirit energi, efisiensi hidrolik sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik lan operasi sing andal nalika ngirim partikel padhet.


Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Aplikasi Dredger Lan Pasir Pasir

Pompa booster pengeruk pasir cocok kanggo pengerukan kali pedalaman, tanggul pesisir, tambang batu bara, pembangkit listrik lan perusahaan liyane menyang Pump booster dredge pasir uga digunakake kanggo ngompa pasir utawa bubur ing kali, tlaga, segara lan waduk, reklamasi lahan, mompa wesi wesi, pasir emas.


Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Spesifikasi Dredger Lan Pasir

Model No.

10 / 8G

Jinis dhasar

F / S / X

Daya maksimal

260 / 560kW

Tingkat aliran

0-1000l / s

Kepala

14-56m

Kacepetan

500-1000 rpm

Jinis impeller

ditutup

Ukuran partikel maks

178mm

Ukuran mlebu

10 inci

Ukuran outlet

8 inci

Sealing poros

Packing, expeller, mechanical

materi

logam

 

Tes kinerja




Panas Tags: Pompa Pasir Horisontal 8 Inci Kanggo Dredger Lan Pasir Kali, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.