Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3

Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3

Pengeruk sedhot cutter kita dirancang dening insinyur senior, sing wis spesialisasine nggawe kapal lan kerja pengerukan sajrone pirang-pirang taun, kanggo njamin wis dirancang kanthi apik lan praktis. Saben kapal pengisap sedhot cutter dibangun dening para pekerja trampil lan diperiksa kanthi ketat kanggo njamin kualitas lan kekiatan Saben dredger sing wis rampung bakal dites ing pusat pengujian kanggo mesthekake yen bisa lancar nalika dikirim menyang pelanggan. Mengkono uga kanggo kapal pengisap wedhi pemotong 18 inci 4000m3.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Pasir Sedhot Cutter 18 inci 4000m3


Pengeruk sedhot pemotong kita dirancang dening insinyur senior, sing wis spesialisasine nggawe kapal lan kerja pengerukan suwene wis pirang-pirang taun, kanggo njamin yen wis dirancang kanthi apik lan praktis.
Saben dredger nyedhot cutter dibangun dening para pekerja trampil lan diperiksa kanthi ketat kanggo njamin kualitas lan daya tahan lama. Saben dredger sing wis rampung bakal dites ing pusat pengujian kanggo mesthekake yen bisa lancar nalika dikirim menyang pelanggan.
Pengeruk dilengkapi mesin Cummins sing misuwur ing donya kanthi konsumsi minyak, daya tahan, aksesoris standar lan pangopènan gampang.


1). Beban kanggo mesin pengisap sedhot pemotong

Kepala lan kepala cutter kanggo mesin pengereman sedhot cutter umume digawe saka struktur baja tangga, pipa sedhot, katrol nglewati kiwa lan tengen, angkat tangga lan blok blok katrol, pipa hidrolik, kepala pemotong, kepala pemotong nyopir motor hidrolik, kothak gir dll. Tangga dipasang ing ponton utama kanthi rong pin poros. Fungsi utamane yaiku nginstal pipa sedhot lan endhas pemotong mudhun menyang ambane tartamtu lan wedhi sing dipotong.


2). Dek crane lan silinder minyak hidrolik
Crane dek sing dipasang ing jejere pompa pasir yaiku jinis peralatan angkat nganggo kantilever lan umume digunakake minangka alat nalika ndandani pompa pasir lan ngganti bagean sing nganggo.
Silinder minyak hidrolik, biasane digunakake kanggo ngunggah utawa mudhun spudhese kanggo mbantu obah dredger kasebut. Kekuwatan bakal ditawakake sistem hidrolik.

3).Kabin operasi 

Pengeruk dilengkapi kabin operasi sing nyedhiyakake visibilitas sing apik lan kinerja kanthi aman amarga ana rong lawang sing bisa dikunci lan jendela ngarep. Lan kabin kapal keranjang dilengkapi kursi istirahat, AC, swara sithik banget, cocog kanggo wektu kerja suwene. Kanggo ngliwati jembatan sing kurang lan supaya gampang ngeterake dalan, kamar kontrol bisa mudhun.




2. Spesifikasi rinci Dredger Sand Suction Cutter 18 inci 4mm

Model
MST-CSD450
Kapasitas
4000m3 / h
Ukuran pompa
18 inci
Output pasir
1200m3 / jam
Ambane Dredging
1,5-15m
Jarak Discharge Max
2500m
L * B * H
26 * 8 * 2,4 m
Draf rata-rata
1.6 m
Dia. pipa mlebu / metu
500 / 450mm
Mesin utama
1200kw
Genset darurat
24kw
Sistem kontrol
Siemens PLC
Dia. Kepala cutter
1700mm
Dia. Silinder minyak
160mm
Sistem listrik
Schneider
Waja
Standar CCSB


3. Layanan Sawise Didol saka Dredger Sedhot Cutter



Panas Tags: Kapal Dredger Pasir Hisap 4000m3 18inch, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.