Pompa Transfer Pasir Laut Samudra Kerikil
  • Pompa Transfer Pasir Laut Samudra Kerikil - 0 Pompa Transfer Pasir Laut Samudra Kerikil - 0

Pompa Transfer Pasir Laut Samudra Kerikil

Pompa transfer segara segara kerikil dirancang kanggo terus-terusan nangani bubur abrasif sing luwih angel sing ngemot padatan sing gedhe banget kanggo dadi pompa pompa bubur umum. Awak pompa (casing & impeller) digawe saka paduan krom sing dhuwur 27%, kasus pompa kenthel ekstra supaya pompa anti-aus lan butuh biaya perawatan paling murah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengantar Pompa Transfer Laut Laut Kerikil

Pompa wedhi kerikil dirancang kanggo terus-terusan nangani bubur abrasif sing luwih angel sing ngemot padatan sing gedhe banget dadi pompa dening pompa bubur umum. Awak pompa (casing & impeller) digawe saka paduan krom sing dhuwur 27%, kasus pompa kenthel ekstra supaya pompa anti-aus lan butuh biaya perawatan paling murah.


Spesifikasi Pompa Transfer Laut Laut Kerikil

Model No.

 

Tenaga Motor

(kw)

Kapasitas

(m 3 / h)

Kepala
(m)

Kacepetan
(r / min)

MAX

Efek%

NPSH

(m)

Wacana ukuran maksimal

(mm)

6Ã — 4D

60

36-250

3.5-51

600-1400

50

3.5

82

8Ã — 6E

120

180-540

10-48

800-1400

50

4.5

127

10 × 8F

260

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

10 × 8S

560

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

12 × 10G

600

360-1200

11-58

400-850

70

4.5

220

14 × 12G

600

500-3000

6-66

300-700

68

4.5

241

10 × 8S

560

750-1300

18-80

500-950

68

7.5

180

12 × 10G

600

1400-2700

28-78

350-700

72

8

210

16x14G

600

720-3600

18-45

300-500

70

3-9

230

16Ã — 14TU

1200

700-3400

20-72

300-500

72

3-6

230

18 × 16TU

1200

700-4320

12-48

250-500

72

3-6

254



Struktur Pompa Transfer Laut Laut Kerikil

impellerImpeller, bahan elastomer utawa krom dhuwur, minangka komponen puteran utama sing biasane duwe van kanggo menehi pengaruh sentrifugal menyang cairan.

 

Casing:Split bagian casing njaba cor ngemot lapisan nyandhang lan nyedhiyakake kapabilitas tekanan operasi sing dhuwur. Bentuk casing umume semi-volute utawa konsentris, efisiensine luwih murah tinimbang jinis volute.

 

Majelis Poros lan BantalanPoros diameter gedhe kanthi overhang cendhak minimalake defleksi lan geter. Bantalan rol tugas abot dipasang ing kartrid bantalan sing bisa dicopot.

 

Lengan porosLengan tahan karat sing atos abot lan abot karo segel dering O ing sisih loro nglindhungi poros kasebut. Pas pisah ngidini lengen klambi dicopot utawa diinstal kanthi cepet.

 

Seal PorosSegel pengecer, Segel pengepakan, Segel mekanik.

 


Aplikasi Pompa Transfer Laut Laut Kerikil
â— wedhi lan kerikil
â— penambangan hidrolik
â— granulasi slag
â— tunneling
â— kali lan tambak dikeruk
â— abot nolak ngilangi





Panas Tags: Pompa Transfer Pasir Laut Kerikil, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.