Pompa Ngisap Pasir Kerikil Centrifugal Kali Dredger
  • Pompa Ngisap Pasir Kerikil Centrifugal Kali Dredger - 0 Pompa Ngisap Pasir Kerikil Centrifugal Kali Dredger - 0

Pompa Ngisap Pasir Kerikil Centrifugal Kali Dredger

Pompa Sedhot Pasir Dredger Centrifugal Gravel Sand yaiku sistem pompa dredging sentrifugal horisontal tunggal kasusun saka endhas pompa, kothak gir pangurangan, kopling fleksibel, sistem pemantauan kelautan, duwe struktur sakabehe kinerja dredging laut sing apik banget, tingkat dhuwur umur dawa, segel,

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Informasi produk Pompa Sedhot Pasir Dredger Centrifugal Gravel

Pump Suction Sand minangka sistem pompa dredging sentrifugal horisontal tunggal tahap tunggal kalebu sirah pompa, kothak gir pangurangan, kopling fleksibel, sistem pemantauan kelautan, duwe struktur sakabehe kinerja pengerukan laut sing apik banget, tingkat umur dawa sing dhuwur , segel, dipercaya, komprehensif lan pinunjul ing ekonomi lan liya-liyane. Pompa sedhot banyu bisa nyukupi kabeh syarat kanggo macem-macem kapal keruk. Pompa sedhot bisa nggawe vakum sing nyedhot bubur saka amben menyang pipa sedhot lan nyurung pipa debit .


Bahan Pompa

Jeneng Bagian

Materi

Spesifikasi

HRC

Lamaran

Kode OEM

Bowl, lawang, liner mburi & impeller

Logam

AB27: wesi putih krom 23% -30%

â ‰ ¥ 56

Digunakake kanggo kahanan nyandhang sing luwih dhuwur kanthi pH antara 5 lan 12

A05

AB15: wesi putih krom 14% -18%

â ‰ ¥ 59

Digunakake kanggo kahanan nyandhang sing luwih dhuwur

A07

AB29: wesi putih krom 27% -29%

43

Digunakake kanggo kondisi pH sing luwih murah, utamane kanggo FGD. Uga bisa digunakake kanggo kahanan asem asem lan instalasi desulfurasi kanthi pH ora kurang saka 4

A49

AB33: wesi putih krom 33% -37%


Iki bisa ngeterake bubur oksigen kanthi pH ora kurang saka 1 kayata plospor-plester, asam nitrat, vitriol, fosfat lsp.

A33

Dering expeller & expeller

Logam

B27: wesi putih krom 23% -30%

â ‰ ¥ 56

Digunakake kanggo kahanan nyandhang sing luwih dhuwur kanthi pH antara 5 lan 12

A05

Wesi abu-abu



G01

Kothak Stuffing

Logam

AB27: wesi putih krom 23% -30%

â ‰ ¥ 56

Digunakake kanggo kahanan nyandhang sing luwih dhuwur kanthi pH antara 5 lan 12

A05

Wesi abu-abu



G01

Pelat penjepit lawang, omah bantalan & pangkalan

Logam

Wesi abu-abu



G01

Wesi mulur



D21

Poros

Logam

Baja karbon



E05

Lengan poros, cincin lantern, cincin gulu, bolt kelenjar

Waja tahan karat

4Cr13



C21

304 SS



C22

316 SS



C23

 

Spesifikasi Pompa Sedot Pasir Kerik Centrifugal Kali Dredger

Model No.

 

Tenaga Motor

(kw)

Kapasitas

(m 3 / h)

Kepala
(m)

Kacepetan
(r / min)

MAX

Efek%

NPSH

(m)

Wacana ukuran maksimal

(mm)

6 × 4D

60

36-250

3.5-51

600-1400

50

3.5

82

8 × 6E

120

180-540

10-48

800-1400

50

4.5

127

10Ã — 8F

260

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

10 × 8S

560

180-820

13-50

500-1000

65

7.5

178

12 × 10G

600

360-1200

11-58

400-850

70

4.5

220

14 × 12G

600

500-3000

6-66

300-700

68

4.5

241

10 × 8S

560

750-1300

18-80

500-950

68

7.5

180

12 × 10G

600

1400-2700

28-78

350-700

72

8

210

16x14G

600

720-3600

18-45

300-500

70

3-9

230

16Ã — 14TU

1200

700-3400

20-72

300-500

72

3-6

230

18 × 16TU

1200

700-4320

12-48

250-500

72

3-6

254





Panas Tags: Pompa Sedhot Pasir Dredger Centrifugal Gravel Pasir, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.