Fungsi Dredger Sedhot Cutter

2021-06-21

1. Nggali pasir lan pompa pasir: nggunakake pompa pompa pasir kanggo pompa pasir menyang kabin tengah, lan gunakake gun banyu kanggo ngumbah pasir kanthi cepet pompa pasir menyang kabin tengah. Yen wis kebak, nggawa prau menyang pantai.


2. Penggalian: pengeruk sedhot wedhi biasane digunakake kanggo penggalian kali (utawa dalan banyu) sing nembe dirancang, penggalian cekungan pelabuhan lan area banyu sing dadi pembangunan plabuhan anyar, lan penggalian pondasi pondasi lan saluran pangalihan konservasi banyu proyek

3. Reklamasi Hidrolik: nuduhake aplikasi lendhot sing dibuwang dening mesin pompa pasir kanggo ngatasi wilayah sedhep lan area pantai sing ora bisa digunakake ing lahan sing bisa digunakake; Utawa njupuk endapan ing amben kali kanggo ngisi lan nguatake tanggul kali, gawe Zhuangtai lan backfill dhasar liyane.

4. Ekstraksi bubuk wesi: bisa ngompa wedhi ing jero banyu 0-30 meter lan ngekstrak bubuk wesi. Pengeruk pasir uga bisa ngilangi lapisan lendhut lan ngekstrak wesi saka tlaga jero, sing dipercaya manawa akeh wong sing durung nate krungu.

5. Saiki, kapal keruk pasir uga digunakake kanggo ndandani tampilan kutha, konstruksi peralatan umum, pangopènan lingkungan lan pengerukan kali, pengerukan tlaga lan waduk, reklamasi, reresik pelabuhan lan dermaga, pamompa pasir lan tujuan liyane.