Alesan kanggo Penjualan Panas Dredger Sedhot

2021-06-25

Pengeruk sedhot pemotong gedhe bisa ngasilake pasir ewu meter kubik sajrone sakjam, lan bisa ngompa endhepan utawa bahan rock remuk sing udakara ewonan meter.

Operasi iki gampang. Dredger jenis iki gumantung karo troli ing buritan kanggo posisi lan langkah tumpukan baja, lan ditarik karo winch. Proses langkah kasebut ditindakake kanthi pambiyantu gerakan gantian rong tumpukan, sing gampang dikontrol.

Dredger wedhi sedhot cutter minangka jinis peralatan sing bisa ngali lan ngeterake bahan sekaligus. Ora prelu kapal liyane bisa kerja sama karo penanganan, mula biayane regane cukup murah. Bisa diarani manawa duwe macem-macem panggunaan. Bisa digunakake ing kali, tlaga lan segara. Bisa digunakake kanggo nggawe desilting, penggalian saluran utawa reklamasi, lsp.

Kajaba iku, mesin pengedhot sedhot cutter uga duwe sistem propelled dhewe, sing bisa navigasi dhewe ing papan sajrone migrasi.