Kacepetan Pakaryan Dredger Sedhot Cutter 24 Inch

2021-07-22

Sawetara mesin pengisap sedhot dipotong dening mesin pembakaran internal papat stroke kanthi tenaga ekstra sithik kanggo operasi cepet. Nanging, sistem kasebut ora bisa digunakake kanthi kacepetan kanthi cepet nganti suwe, lan bakal ditemtokake miturut ketinggian lan ambane kerja ing sangisore banyu. Kacepetan mlaku ingDredger sedhot pemotong 24 incigumantung karo kebutuhan kanggo nyuplai daya sedhot sing cukup kanggo ngombe bahan ing nozel. Kacepetan sistem pemulihan sampeyan kudu diatur kanggo nyukupi kebutuhan kapasitas penanganan sing luwih apik. Nalika sampeyan golek emas ing sabuk bijih lan nemokake emas kanthi jumlah akeh, wenehi sawetara menit banyu resik menyang mesin pengisap sedhot pemotong kanggo mbusak bahan cahya ing strip kasebut, banjur nyedhot emas kasebut. Penambang emas sing paling berpengalaman ngetik sabuk bijih sing sugih emas kanggo nyedhot emas kanthi kacepetan sing luwih alon tinimbang kacepetan cabang liyane. Yen kapal keredhot nyedhot cutter sampeyan isih cepet banget kanggo pulih emas, mula ora prelu. Nanging, yen akeh emas dihirup ing nozel, supaya tali sing mlebu ora kakehan lan kabeh emas bisa dibalekake maneh, luwih aman kanggo nyelehake roti kukus sethithik menyang nozel.