Pambuka kapasitas desilting kapal desilting

2021-01-20

Iki minangka sebab utama kenapa kapal keruk kudu digunakake kanggo ngresiki silt ing kali! Kapal pengerukan bisa dirancang miturut lingkungan kerja, lan kapasitas pengerukan bisa nganti luwih saka 500 meter kubik, yaiku karya bumi murni. Pengeruk kita biasane ngeruk 50-100 meter kubik saben jam. Amarga lapisan lendhut tipis, kapal keranjang gedhe ora duwe efisiensi kerja, lan umume kali kutha sempit, mula kapal pengeruk cilik lan fleksibel luwih murah. Kanggo pengerukan kali kanthi lapisan lendhut sing kandel, kapal sing bisa ngasilake dhuwur bisa dipilih. Contone, kapal keranjang pompa 12 inci bisa ngompa lumpur luwih saka 200 meter kubik saben jam.