Kepiye Cara Ngatasi Masalah Ngedhot Dredger Sedhot Kurang?

2021-06-30

Dredger sedhot cutter minangka salah sawijining peralatan konstruksi utama kanggo regulasi saluran air, pengerukan banyu konservasi lan proyek regulasi kali lan danau.

 

Cara ngapikake keuntungan komprehensif dredger sedhot pemotong, umume, pikirane pisanan yaiku kanggo nambah efisiensi pompa lendhut, suwene wis pirang-pirang taun, peneliti pompa lumpur wis mbayar kerja keras. Nanging, pompa lendhut minangka salah sawijining pompa impurity, lan karakteristik strukture saka impeller, kayata jembaré sing padha karo inlet lan outlet outlet, sawetara agul-agul, biasane 3-5 lembar, nemtokake efisiensi pompa lumpur minangka target utama, lan tujuane kanggo nambah konsentrasi nyedhot pompa lendhut. Amarga babagan keuntungan komprehensif, saben kenaikan konsentrasi nyedhot 5% saka pompa lumpur bakal ngasilake luwih akeh tinimbang saben kenaikan 5% ing efisiensi pompa lendhut. Sanalika, kangelan kanggo sadhar sadurunge ora luwih saka sadhar sing pungkasan, amarga efisiensi pompa lumpur wis luwih dhuwur.

 

Kanggo nambah konsentrasi sedhot lendhut lan luwih ningkatake efisiensi pengerukan, disaranake pamindhahan pompa lumpur saka silo lan pasang ing rak pemotong, saengga pompa lumpur cedhak karo port sedhot bisa, supaya pompa lumpur ing jero banyu sing ora diwatesi dening kinerja kavitasi bisa entuk konsentrasi nyedhot luwih gedhe.