Tugas Pengerukan Utama Dredger

2021-07-14

Tugas dredging utama ingDredger sedhot pemotong 20 incikaya ing ngisor iki:

Dredger sedhot pemotong 20 inci is a kind of waterway dredging equipment which can carry out all kinds of waterway improvement

1. Pengerukan dermaga lan saluran banyu, pengerukan dermaga lan silt akumulasi ing jero banyu, pengerukan saluran banyu kanggo penak kapal.


2. Penggalian bisa ngali saluran anyar, njelajah dalan banyu lan kanal anyar, lan mbukak saluran banyu anyar.


3. Kanggo nggedhekake lan nggedhekake dalane banyu sing ana, pengerukan bisa digunakake kanggo ngatur dalane banyu sing ana, njembarake jembar lan nambah jerone.

4. Reklamasi lahan bisa digunakake kanggo nggawe lahan. Reklamasi gumantung karo fungsi dredger.