1000m3 / jam Sea Dredging Cutter Suction Dredger

1000m3 / jam Sea Dredging Cutter Suction Dredger

Kapal pengisap pengiris pengerukan wedhi laut 1000m3 / jam sing diprodhuksi kanthi otomatis utawa ora otomatis, portabel 1000m3 / jam segara pengeruk pengerukan pengerukan wedhi. Hull bisa dibongkar lan dipasang maneh kanthi gampang karo struktur kothak sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. digunakake kanthi wiyar ing penggalian pasir, pengerukan kali, desilting, reklamasi saluran lan tanah, konstruksi pelabuhan, lsp. saluran lan tanah, konstruksi pelabuhan, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Produk

Kapal pengisap pengiris pengerukan wedhi laut 1000m3 / jam sing diprodhuksi kanthi otomatis utawa ora otomatis, portabel 1000m3 / jam segara pengeruk pengerukan pengerukan wedhi. Hull bisa dibongkar lan dipasang maneh kanthi gampang karo struktur kothak sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud, dek crane lan liya-liyane. digunakake kanthi wiyar ing penggalian pasir, pengerukan kali, desilting, reklamasi saluran lan tanah, konstruksi pelabuhan, lsp. saluran lan tanah, konstruksi pelabuhan, lsp.



Rincian 1000m3 / jam Sea DredgingCngucapakeSuctionDredger
1) Kepala cngucapakedidhukung nganggo motor hidrolik; bantalan pemotong duwe unit segel pelumasan.
2) Pompa pengeruk didhukung dening mesin diesel utama liwat kothak gir sing nyuda.
3) Wincies sing ganti, tangga cngucapakelan winci ngangkat nganggo motor hidrolik.



Spesifikasi Segara 1000m3 / jamSlanDredgingCngucapakeSuctionDredger

Model

MST-CSD250

Kapasitas

1000m3 / h

Ukuran pompa

10inci

Slanoutput

200m3 / h

Dredgingdepth

1,5-11m

Jarak Discharge Max

800m

L * B * H

26* 7.2 * 2m

Draf rata-rata

1,5 m

Dia. pipa mlebu / metu

350/300mm

Mesin utama

298kw

Genset darurat

15kw

Sistem kontrol

Siemens PLC

Dia. Of cngucapakehead

1000mm

Dia. Silinder minyak

125mm

Sistem listrik

Schneider

Waja

Standar CCSB



Packing lanDelivery of 1000m3 / h Sea SlanDredgingCngucapakeSuctionDredger




Panas Tags: 1000m3 / jam Sea Dredging Cutter Suction Dredger, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.