Dredger Sedhot Cutter 12 inci

Dredger Sedhot Cutter 12 inci

Dredger seri MST yaiku dredger sedhot cutter portofolio utawa non-propelled. Lambunge bisa dibongkar lan dipasang maneh kanthi gampang nganggo struktur kothak, sing dilengkapi piranti pergeseran horisontal, piranti angkat tangga cutter, piranti spuder & operator, arm jangkar, dek crane lan sapanunggalane. Dredger sedhot cutter 12inch digunakake sacara wiyar ing penggalian pasir, pengerukan kali, desilting, reklamasi kanggo saluran, konstruksi darat lan pelabuhan, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Suction Cutter 12 inci

Dredger seri MST yaiku dredger sedhot cutter portofolio utawa non-propelled. Lambung kasebut bisa dibongkar lan dipasang maneh kanthi gampang nganggo struktur kothak, sing dilengkapi hpiranti pergeseran horisontal, alat angkat tangga cutter, piranti spud & operator, jangkar tangan, dek derek lan sapanunggalane. Umume digunakake ing penggalian pasir, pengerukan kali, desilting, reklamasi kanggo saluran, konstruksi darat lan pelabuhan, lsp.




2. Spesifikasi Detil Dredger Hisap Pemotong 12 inci

Model
MST-CSD300
Kapasitas
2000m3 / jam
Ukuran pompa
12 inci
Output pasir
400m3 / jam
Ambane Dredging
1,5-11m
Jarak Discharge Max
1200 m
L * B * H
21 * 7.5 * 2m
Draf rata-rata
1.4 m
Dia. pipa mlebu / metu
400 / 350mm
Mesin utama
600kw
Genset darurat
15kw
Sistem kontrol
Siemens PLC
Dia. Kepala cutter
1300mm
Dia. Silinder minyak
160mm
Sistem listrik
Schneider
Waja
Standar CCSB


3. Features of 12 inci Cutter Suction Dredger

1. Operasi siji wong.
2. Sistem drive pemotong sing efektif banget
3. Sistem hidrolik sing bisa dipercaya.
4. Sistem pendinginan banyu seger
5. Rampung dirampungake lan dites sadurunge dikirim.
6. Déwan sing gampang banget lan cepet karo para insinyur sing pengalaman.
7. Desain standar, ngidini wektu pangiriman sing cekak.
8. Suku cadhangan standar kasedhiya saka stok.
9. Dirancang minangka standar kanggo entuk Sertifikat Laut Pesisir.
10. Piranti opsional kasedhiya.



4. Layanan Pra-sales Dredger Sedhot

1. Perjanjian layanan sawise adol suwe-suwe karo pelanggan.
2. Desain rasional lan praktis miturut panjaluk pelanggan.
3. Ngumpulake lan nyoba mesin kasebut sajrone wektu sing disepakati ing kontrak kasebut.


5. Layanan purna jual Dredger Sedhot

4. Perbaikan gratis yen muncul masalah kualitas.
5. Latihan lan pangopènan gratis kanggo para pelanggan.
6. Aksesoris bermutu kanthi rega murah.
7. Layanan tindak lanjut jangka panjang.




Panas Tags: Dredger Sedhot Cutter 12 Inch, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.