Dredger Cutter Suction Cutter Sedhot 24 inci

Dredger Cutter Suction Cutter Sedhot 24 inci

Dredger sedhot cutter duwe macem-macem aplikasi ing operasi kali lan tlaga kanggo pengerukan, penggalian saluran. Ing kahanan sing luar biasa, pemotong pengeruk penghisap pemotong dipasang ing piranti daya dhuwur, bisa digali tanpa blasting watu kayata strata basalt lan watu gamping. Kanthi karakteristik efisiensi dhuwur, output gedhe nganti pirang-pirang ewu meter kubik saben jam; wedhi, utawa bahan watu sing remuk kanggo ngandelake kekuwatan sing kuwat liwat pompa lumpur lan pipa lumpur, mompa sawetara kilometer ing njaba. Pengeruk sedhot cutter sedhot pemotong pasir 24inch minangka anggota penting saka kulawarga kapal pengisap sedhot.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Dredger Cutter Suction Cutter Suction 24inch

Dredger sedhot cutter duwe macem-macem aplikasi ing operasi kali lan tlaga kanggo pengerukan, penggalian saluran. Ing kahanan sing luar biasa, pemotong pengeruk penghisap pemotong dipasang ing piranti daya dhuwur, bisa digali tanpa blasting watu kayata strata basalt lan watu gamping. Kanthi karakteristik efisiensi dhuwur, output gedhe nganti pirang-pirang ewu meter kubik saben jam; wedhi, utawa bahan watu sing remuk kanggo ngandelake kekuwatan sing kuwat liwat pompa lumpur lan pipa lumpur, mompa sawetara kilometer ing njaba. Pengeruk sedhot cutter sedhot pemotong pasir 24inch minangka anggota penting saka kulawarga kapal pengisap sedhot.




2. Spesifikasi Rinci Dredger Cutter Suction Cutter Suction 24 inci

Model
MST-CSD300
Kapasitas
2000m3 / jam
Ukuran pompa
12 inci
Output pasir
400m3 / jam
Ambane Dredging
1,5-11m
Jarak Discharge Max
1200 m
L * B * H
21 * 7.5 * 2m
Draf rata-rata
1.4 m
Dia. pipa mlebu / metu
400 / 350mm
Mesin utama
600kw
Genset darurat
15kw
Sistem kontrol
Siemens PLC
Dia. Kepala cutter
1300mm
Dia. Silinder minyak
160mm
Sistem listrik
Schneider
Waja
Standar CCSB


3. Dredger nyedhot pasir kanthi rinci


3.1 Ponton kanggo kapal keredhot nyedhot Cutter
Ponton kapal keruk nganggo jinis dismantle lan struktur kaya kothak, Supaya bisa diangkut kanthi truk, gampang dipasang
ing situs apa.
Lan dicampur pasir lan dicet nganggo 4 lapisan cat epoxy laut sing cocog kanggo layanan banyu asin. Anoda Seng bisa digunakake
menehi fungsi anti-korosi sing luwih apik.

3.2 Pompa kanggo kapal pengisap sedhot Pemotong Pasir
1. Struktur sing apik, pompa dredger WN nggunakake struktur cangkang semi dobel, sing nyuda struktur lan proses tambahan sing ora perlu
struktur
2. Model hidrolik tingkat lanjut, efisiensi kasebut dhuwur. Efisiensi pompa lumpur WN 2-3 poin persentase luwih dhuwur tinimbang sadurunge.
Kanthi cara iki, konsumsi energi sing luwih murah bisa entuk output sing padha.
3. Tahan nyandhang sing apik kanthi umur dawa.

3.3 Sistem hidrolik kanggo kapal keredhot nyedhot Cutter
Sistem hidrolik integral kalebu kepala pemotong hidrolik, winch hidrolik, pompa hidrolik, macem-macem katup hidrolik, solenoid
katup, pipa hidrolik, komponen hidrolik, aktuator listrik lan liya-liyane.
Syarat sistem hidrolik dhuwur banget lan ketat, minangka arteri utama kabeh kapal keruk. Ayunan kasebut, ngangkat
kepala winch lan cutter kabeh didhukung karo motor hidrolik sing kapisah.
Silinder spud ditenagai hidrolik kanggo ngangkat spudhelan, ayunan spudheter liya bakal mindhah pengeruk.



4. Aksesoris Dredger Sedhot Cutter




Panas Tags: Mesin pengeruk sedhot pemotong pasir 24 inci, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.