Floed Polyethylene Dredging
  • Floed Polyethylene Dredging - 0 Floed Polyethylene Dredging - 0

Floed Polyethylene Dredging

Floed Polyethylene Floed minangka entheng, mung saprapan pipa baja. Liwat kegiatan flange sambung, sambung lan dibongkar, transportasi trep, nyepetake wektu, nambah efisiensi, supaya ora ngelas pipa bebarengan kanggo ndandani lan ngganti kesalahan pipa sing mbuwang wektu sawise kerusakan eksternal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Fitur floater polietilen sing dikeruk:

1. HDPE pipa pangiriman pasir sing entheng entheng, mung pipa baja kaping wolu. Liwat kegiatan flange sambung, sambung lan dibongkar, transportasi trep, nyepetake wektu, nambah efisiensi, supaya ora ngelas pipa bebarengan kanggo ndandani lan ngganti kesalahan pipa sing mbuwang wektu sawise kerusakan eksternal.

2. Pipa pangiriman wedhi HDPE tahan tahan nyandhang, yaiku pipa baja 4-8 kali, digunakake luwih dawa, bahan pipa resistensi korosi kuwat, bisa rendhem ing banyu segara suwene 50 taun tanpa ana pangowahan, anti-uv, anti- tuwa, lan bisa digunakake 5-8 taun nalika isi pasir.

3. Pipa pangiriman wedhi HDPE duwe tembok njaba lan njero sing alus, koefisien gesekan cilik, efisiensi transmisi sing luwih dhuwur tinimbang pipa baja 20% nganti 30%, suhu digunakake ing -40 nganti 60 derajat, bisa adaptasi karo perubahan cuaca sing kurang apik.


Struktur lantai polietilen sing dikeruk:

Ora

Jeneng Struktur

Materi

1

Hull Polyethylene

Polietilen

2

Inti Busa Poliuretan Keras

Polyurethane sel tertutup

3

Sabuk Baja

Logam

 



Panas Tags: Floater Polyethylene Dredging

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.