Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge
  • Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge - 0 Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge - 0
  • Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge - 1 Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge - 1
  • Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge - 2 Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge - 2

Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge

Kita nyedhiyakake selang karet fleksibel kanggo mbuwang dredge kanthi kekuatan dhuwur. Selang karet fleksibel kasusun saka kawat baja spiral minangka dhukungan kerangka, lapisan karet tahan karet sintetis kanthi ikatan tali multi-lapisan utawa penguatan gulungan, lapisan karet tahan karet tahan tahan tahan tuwa, lan flensa integral kekuatan tinggi ing loro-lorone pungkasan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kita nyedhiyakake selang karet fleksibel kanggo mbuwang dredging kanthi kekuatan dhuwur. Selang karet fleksibel kasusun saka kawat baja spiral minangka dhukungan kerangka, lapisan karet tahan karet sintetis kanthi ikatan tali multi-lapisan utawa penguatan gulungan, lapisan karet tahan karet tahan tahan tahan tuwa, lan flensa integral kekuatan tinggi ing loro-lorone pungkasan.

 

Fitur Selang Karet Fleksibel Kanggo Mbuwang Dredge:

1. Toleransi diameter njaba cilik

2. Kinerja medium sing apik banget

3. Bobot entheng

4. Alus lan awet

 

Aplikasi Selang Karet Fleksibel Kanggo Mbuwang Dredge:

Selang karet fleksibel digawe saka bahan sing cocog miturut medium sing beda-beda, desain struktur produk cukup, kualitas apik, tenan awet, model utilitas yaiku tabung karet fleksibel sing digunakake kanggo ngirim, ngisep (tekanan negatif kahanan) macem-macem cairan likat cair lan bahan padhet bubuk. Iki digunakake kanggo ngeterake lendhut, lesung, banyu, bubuk karbon, bubuk beton, bubuk mineral lan media pakaian tinggi liyane.




Panas Tags: Selang Karet Fleksibel Kanggo Ngeculake Dredge, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Kualitas, Lanjut, Jual Top

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.